Comenzi telefonice: 0731.694.999 Luni - Vineri: 9.00 - 18.00
Cumparaturi 100% Sigure Transport Gratuit Plata ramburs
Garantie si retur | gospodarel.ro
logo

Garantie si retur

Produsele au o garantie de 30 de zile, daca nu se prevede altfel.
Consumatorul are dreptul sa returneze produsul/produsele in termen de 14 zile calendaristice de la primire. In acest caz, clientul are obligatia de a returna produsul/produsele pe cheltuiala sa.
Pentru a returna un produs, mai multe sau o intreaga comanda, poti cere mai multe informatii si la adresa comenzi@gospodarel.ro
Banii corespunzatori contravalorii produselor returnate vor fi virati intr-un cont bancar pe care te rugam sa il mentionezi in e-mail, impreuna cu numele bancii la care ai cont si numele complet si corect.
Viramentul banilor se va efectua DUPA ce s-au receptionat produsele returnate! Returnarea produselor (transportul) se face pe cheltuiala cumparatorului.
Garantam returnarea contravalorii banilor oricare ar fi motivul pentru care doriti returnarea comenzii.

ATENTIE:
Coletele returnate fara o notificare prealabila NU vor fi receptionate. NU putem prelua coletele returnate cu ramburs!
Returnati produsele la: PROMO DIRECT SHOP SRL, adresa: str. Transilvaniei, nr. 29, Ploiesti, Prahova, cod postal 100180.


Pentru a returna un produs, va rugam completati formularul de mai jos:

Pentru returnarea banilor, avem nevoie de urmatoarele informatii:
 
 
ORIUNDE IN TARA
Pachetele sunt livrate prin curier rapid oriunde in tara. Livrarea dureaza 1-3 zile lucratoare oriunde in Romania. Garantam livrarea indiferent de valoarea comenzii.

100% CALITATE
Produsele sunt realizate cu tehnologii si materiale de ultima generatie, ceea ce le asigura o buna durabilitate si pastrarea in cele mai bune conditii a aspectului si a functionalitatii o lunga perioada de timp.
100% MODERN
Designul atractiv face ca aceste produse sa fie in topul cumparatorilor din intreaga lume. Liniile moderne si detaliile finisarii fac din ele prima alegere pentru omul modern.

100% ONLINE
Aceste produse se vand online si este posibil sa nu le gasiti in magazine. Profitati de super reducerile si cadourile campaniilor noastre cand comandati aceste produse exclusiviste.
 
 
Copyright © 2017-2020 Gospodarel.ro Toate drepturile rezervate.
Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale.
Preturile afisate sunt per bucata si sunt finale.